Anda berminat? Jom isi form di bawah :)

Web form www.pelanginadia.blogspot.com | Report abuse

Wednesday, April 6, 2016

Assalamualaikum. ..
Ada lagi ke orang dalam ni?
Cer komen sket.
Lama dah tak bukak blog ni.

Tuesday, July 23, 2013

PROMO! PROMO! PROMO RAYA!!

 Assalammualaikum!
Tak lama lagi nak raya dah kan?
Kami percaya ada yang masih tercari-cari baju raya dan meninjau-ninjau baju raya yang cantik dan gojes kan?
Nah! kami berikan kepada anda beberapa koleksi Syawal dengan design terkini dan material yang sangat selesa.
Yes! material tu sangat penting sebab cuaca yang semakin panas membuatkan badan cepat berpeluh kan?
So, nak beraya ke rumah saudara mara pun rasa tak seronok kan?
Jadi, jom dapatkn baju raya dari koleksi kami untuk lebaran yang bakal tiba!
Happy shopping!! ^_^

.SET KURUNG LYCRA PAHANG.
PRICE: RM129
NOW: RM99 ONLY
CONTOH YANG DIPAKAI MODEL

COLOUR: WHITE
SIZE: 36 (AVAILABLE), 38 (SOLDOUT), 40 (SOLDOUT)
COLOUR: BROWN
SIZE: 36 (SOLDOUT), 38 (AVAILABLE), 40 (SOLDOUT), 42 (AVAILABLE), 46 (AVAILABLE)

COLOUR: ORANGE
SIZE: 36 (SOLDOUT), 38 (AVAILABLE), 42 (AVAILABLE), 46 (AVAILABLE)
COLOUR: BLUE
SIZE: 38 (AVAILABLE), 40 (SOLDOUT), 42 (AVAILABLE), 46 (AVAILABLE)

SET DRESS PEPLUM + FULL LINING
PRICE: RM 199
NOW: RM 129 ONLY

COLOUR: BLACK
SIZE: 36 (AVAILABLE), 38 (AVAILABLE), 40 (SOLDOUT)
COLOUR: RED
SIZE: 36( AVAILABLE), 38 (AVAILABLE)

COLOUR: PINK
SIZE: 36 (AVAILABLE), 38 (AVAILABLE)
COLOUR: MUSTARD YELLOW
SIZE: 36( AVAILABLE), 38 (AVAILABLE)

SET KURUNG PEPLUM LYCRA
PRICE: RM 179
NOW: RM 119 ONLY
SIZE: FIT SIZE M UNTIL SIZE XL (strechable)
COLOUR: PINK & BLACK
SIZE: FREE SIZE (FIT M TO XL)

COLOUR: BLUE & CREAM
SIZE: FREE SIZE (FIT M TO XL)

COLOUR: RED & SOFT PINK
SIZE: FREE SIZE ( FIT M TO XL)

SET DRESS LACE WITH LYCRA (FULL LINING)
PRICE: RM 119
NOW: RM 99 ONLY
SIZE: FREE SIZE (FIT S TO L)
COLOUR: RED & EMERALD GREEN
SIZE: FREE SIZE (FIT S TO L)

COLOUR: CHOCO & PINK
SIZE: FREE SIZE (FIT S TO L)

COLOUR: BLACK & BLUE
SIZE: FREE SIZE (FIT S TO L)



SET KURUNG LYCRA SULAM
PRICE: RM 179
NOW: RM 129 ONLY
SIZE: FREE SIZE (FIT S TO XL)


 COLOUR: BLUE & LAVENDER
SIZE: FREE SIZE
COLOUR: RED & PINK
SIZE: FREE SIZE

COLOUR: GOLD YELLOW & TORQOISE GREEN
SIZE: FREE SIZE


HOW TO ORDER:

1) Emelkan NAMA, ALAMAT, NO TEL DAN CODE ITEM + SIZE ke emel: pelanginadeya@gmail.com

Jom dapatkan koleksi raya anda sementara stok masih ada!!







SHAWL BALQEES . SHAWL PANJANG . CHIFFON VISCOSE

Assalamualaikum! 
Sempena Syawal yang bakal menjelang, terbaru, kami sediakan Shawl Balqees (handmade) untuk anda kelihatan cantik dan menawan di pagi lebaran.
Material: chiffon viscose yang mudah dibentuk dan terletak bila dipakai, dihiasi dengan lace dan diserikan dengan manik pearl yang tidak akan luntur warnanya.
Setiap warna hanya terdapat 5 helai sahaja (LIMITED STOCK). 
Inspired by : Pelangi Nadia Boutique (exclusive design)

ORDER:
1) Melalui ORDER FORM
2) Emelkan nama, alamat, no tel dan code ke pelanginadeya@gmail.com

* order melalui fb, whatapps, mesej tidak akan dilayan. Harap maklum.


CODE: BALQEES YELLOW

CODE: BALQEES GREEN

CODE: BALQEES FUSHIA PINK

CODE: BALQEES TAMARINE ORANGE

CODE: BALQEES SKY BLUE

CODE: BALQEES LAVENDER PURPLE

CODE: BALQEES MYSTERY BLACK

CODE: BALQEES ELECTRIC BLUE

Saturday, February 23, 2013

RANDOM PEPLUM, BLOUSE & SKIRT


TELUK INTAN, PERAK
No. 3, Lorong Sejati,
Taman Melor Sejati,
36000, Teluk Intan,
Perak.
(beside Balai Polis Teluk Intan)

Currently, order for online close for a while. Please visit us for more design.













RANDOM DRESS STYLE FROM US!

TELUK INTAN, PERAK
No. 3, Lorong Sejati,
Taman Melor Sejati,
36000, Teluk Intan,
Perak.
(beside Balai Polis Teluk Intan)

Currently, order for online close for a while. Please visit us for more design.













Bye girls :)



Saturday, January 5, 2013

Peplum Butterfly 8~SOLDOUT~


Peplum Butterfly 7~SOLDOUT~


PLEASE CLICK 'Older Posts' FOR MORE ITEM..:)
THANK YOU YA~
BY,
Pelangi ^_^
 

Copyright © Pelangi'sBoutique&Collection. Designed by Whitey Mommy